Bibliographic Information

米の科学

石谷孝佑, 大坪研一編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1995.9

Title Transcription

コメ ノ カガク

Available at  / 298 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 イネと米
  • 2 米の品質
  • 3 米の生産、流通、消費と品質
  • 4 米飯の食味
  • 5 米の加工・利用総論
  • 6 米の加工・利用各論
  • 7 世界の米

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN1307324X
  • ISBN
    • 9784254430394
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 199p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top