中国の食譜
Author(s)
Bibliographic Information
中国の食譜
(東洋文庫, 594)
平凡社, 1995.11
- Title Transcription
-
チュウゴク ノ ショクフ
Access to Electronic Resource 3 items
Available at / 376 libraries
-
University of Tsukuba Library, Library on Library and Information Science
080:To-82:594950028490
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Contents of Works
- 山家清供 / 宋 林洪著
- 居家必用事類全集 : 飲食類 / 元 欠名
- 中饋録 / 浦江 呉氏
Description and Table of Contents
Description
山海の珍味を駆使して料理の世界に君臨する中華料理。その食材(熊掌、駱駝、鵞鳥、鼈等)、調理法(餃子、麺類、燻製等)を詳述。食文化の原点、中華料理の究極のレシピ、ここに登場。
by "BOOK database"