Bibliographic Information

中国の食譜

中村喬編訳

(東洋文庫, 594)

平凡社, 1995.11

Title Transcription

チュウゴク ノ ショクフ

Available at  / 376 libraries

Contents of Works

  • 山家清供 / 宋 林洪著
  • 居家必用事類全集 : 飲食類 / 元 欠名
  • 中饋録 / 浦江 呉氏

Description and Table of Contents

Description

山海の珍味を駆使して料理の世界に君臨する中華料理。その食材(熊掌、駱駝、鵞鳥、鼈等)、調理法(餃子、麺類、燻製等)を詳述。食文化の原点、中華料理の究極のレシピ、ここに登場。

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN13403016
  • ISBN
    • 4582805949
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    400p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top