長寿と食生活
Author(s)
Bibliographic Information
長寿と食生活
(栄養とエイジング / 日本国際生命科学協会編, 第3回)
建帛社, 2000.5
- Other Title
-
The third International Conference on Nutrition and Aging
「栄養とエイジング」国際会議
Longevity and dietary life
- Title Transcription
-
チョウジュ ト ショクセイカツ
Available at / 195 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.59/N71101032304
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 木村修一, 小林修平
シリーズ名変更: 栄養とエイジング→「栄養とエイジング」国際会議
英文標題は標題紙裏による
文献: 論文末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 加齢と生体諸機能
- 第2章 食パターンの変遷とエイジング
- 第3章 食生活、運動と生活習慣病
- 第4章 ヘルスクレームに対する各国の対応
by "BOOK database"