Bibliographic Information

長寿と食生活

日本国際生命科学協会編

(栄養とエイジング / 日本国際生命科学協会編, 第3回)

建帛社, 2000.5

Other Title

The third International Conference on Nutrition and Aging

「栄養とエイジング」国際会議

Longevity and dietary life

Title Transcription

チョウジュ ト ショクセイカツ

Available at  / 195 libraries

Note

監修: 木村修一, 小林修平

シリーズ名変更: 栄養とエイジング→「栄養とエイジング」国際会議

英文標題は標題紙裏による

文献: 論文末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 加齢と生体諸機能
  • 第2章 食パターンの変遷とエイジング
  • 第3章 食生活、運動と生活習慣病
  • 第4章 ヘルスクレームに対する各国の対応

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA46902031
  • ISBN
    • 476796086X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 157p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top