食料の百科事典
Author(s)
Bibliographic Information
食料の百科事典
丸善, 2001.11
- Title Transcription
-
ショクリョウ ノ ヒャッカ ジテン
Available at / 354 libraries
-
Okayama University Institute of Plant Science and Resources Branch Library植物研図
384/316205000222619
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.51||I231042737,1051633
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.51:I235010159696
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の編者: 一島英治, 大賀圭治, 小林彰夫, 田島眞, 田村真八郎, 中村良
食品関連インターネットサイト: p832-839
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 総論(食料とは何か;食料の種類;食料の加工・貯蔵・調理;食料の流通;食料の科学;食料と社会)
- 各論
- 付録
- 和文索引・英文索引
by "BOOK database"