Bibliographic Information

食生活と栄養の百科事典

中村丁次編集

丸善, 2005.12

Title Transcription

ショクセイカツ ト エイヨウ ノ ヒャッカ ジテン

Available at  / 409 libraries

Note

編集幹事: 成瀬宇平

編集委員: 井上浩一 [ほか]

付録: 付録1「日本人の食事摂取基準(2005年版)」について [ほか]: p1013-1072

和文索引: p1073-1085

英文索引: p1086-1100

参考文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 社会・環境と健康
  • 2 人体の構造と機能および疾病の成立ち
  • 3 食べ物と健康
  • 4 基礎栄養学
  • 5 応用栄養学
  • 6 栄養教育論
  • 7 臨床栄養学
  • 8 公衆栄養学
  • 9 給食経営管理論

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA74972057
  • ISBN
    • 4621076590
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xxv, 1100p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top