最新栄養学 : 専門領域の最新情報
Author(s)
Bibliographic Information
最新栄養学 : 専門領域の最新情報
建帛社, 2007.12
第9版
- Other Title
-
Present knowledge in nutrition
- Title Transcription
-
サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ
Available at / 244 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/Sa22110028097
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Sa22||原書9版40000480
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
その他の翻訳編集者: 井上修二, 江指隆年, 桑田有, 田中平三, 古川勇次
翻訳監修: 木村修一, 小林修平
文献あり
原書第9版(International Life Sciences Institute, c2006)の翻訳
Description and Table of Contents
Table of Contents
- システム生物学
- エネルギー生理学
- エネルギーと主要栄養素
- 脂溶性ビタミンと関連栄養素
- 水溶性ビタミンと関連栄養素
- ミネラルと微量元素
- 栄養とライフサイクル
- 栄養と免疫
- 栄養と慢性疾患
- 食事、食品と栄養
- 公衆衛生と国際栄養
- 最新の栄養学的課題
by "BOOK database"