最新栄養学 : 専門領域の最新情報
Author(s)
Bibliographic Information
最新栄養学 : 専門領域の最新情報
建帛社, 2014.5
第10版
- Other Title
-
Present knowledge in nutrition
- Title Transcription
-
サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ
Available at / 247 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/Sa22110058712
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.55||Sa22||10版40012387
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.55:E67:10th ed5010883048
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原著第10版の翻訳
翻訳監修: 木村修一, 古野純典
その他の翻訳編集: 桑田有, 駒井三千夫, 武田英二, 徳留信寛, 伏木亨, 渡邊敏明
文献: 各章末
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 栄養学へのシステムバイオロジーのアプローチ
- 栄養エピジェネティクス
- 遺伝的変異と栄養素代謝
- メタボロミクス
- 絶食、摂食、運動および栄養補給状況下におけるエネルギー代謝
- タンパク質とアミノ酸
- 炭水化物
- 食物繊維
- 脂質:吸収と輸送
- 脂質:細胞代謝〔ほか〕
by "BOOK database"