日本の食文化

Author(s)

Bibliographic Information

日本の食文化

吉川弘文館, 2018.12-2019.11

Other Title

日本の食文化

Title Transcription

ニホン ノ ショクブンカ

Search this Book/Journal

Related Books: 1-6 of 6

  • 菓子と果物

    関沢まゆみ編

    吉川弘文館 2019.11 日本の食文化 6

    Available at 318 libraries

  • 麦・雑穀と芋

    小川直之編

    吉川弘文館 2019.8 日本の食文化 3

    Available at 324 libraries

  • 米と餅

    関沢まゆみ編

    吉川弘文館 2019.6 日本の食文化 2

    Available at 335 libraries

  • 酒と調味料、保存食

    石垣悟編

    吉川弘文館 2019.4 日本の食文化 5

    Available at 336 libraries

  • 魚と肉

    藤井弘章編

    吉川弘文館 2019.2 日本の食文化 4

    Available at 334 libraries

  • 食事と作法

    小川直之編

    吉川弘文館 2018.12 日本の食文化 1

    Available at 362 libraries

Details

  • NCID
    BB2740301X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    und
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    6冊
  • Size
    20cm
Page Top