Bibliographic Information

ひと目でわかる食べ物のしくみとはたらき図鑑

千葉喜久枝訳

(イラスト授業シリーズ)

創元社, 2019.1

Other Title

How food works : the facts visually explained

食べ物のしくみとはたらき図鑑 : ひと目でわかる

Title Transcription

ヒトメ デ ワカル タベモノ ノ シクミ ト ハタラキ ズカン

Available at  / 232 libraries

Note

日本語版監修: 北村真理, 屋良佳緒利

Description and Table of Contents

Description

栄養学から生理学、流通まで。授業に、学び直しに最適。見開きでまとまった簡潔な構成と、適度にデフォルメされたイラストで「食」を幅広いトピックから見渡せる、今までにないビジュアル図鑑。

Table of Contents

  • 第1章 食べ物の基本
  • 第2章 貯蔵と調理
  • 第3章 食べ物の種類
  • 第4章 飲み物
  • 第5章 食事
  • 第6章 食べ物と環境

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB27593800
  • ISBN
    • 9784422740331
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    大阪
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top