Bibliographic Information

マスター食品学

小関正道, 吉川秀樹編著 ; 海老塚広子 [ほか] 共著

(食べ物と健康)

建帛社, 2024.4

3訂第2版

  • 2

Other Title

Master

食品学 : マスター

Title Transcription

マスター ショクヒンガク

Available at  / 45 libraries

Note

その他の共著者: 大桑(林)浩孝, 岡本由希, 鬼頭幸男, 河野勇人, 竹山恵美子, 舘和彦, 福田泰樹, 藤井建夫, 明神千穂, 森高初惠, 由良亮

共著者「森高」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」の置き換え

日本食品標準成分表 (八訂) 増補2023年準拠

文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BD06989499
  • ISBN
    • 9784767907628
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 174p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top