Bibliographic Information

聞き書岩手の食事

「日本の食生活全集岩手」編集委員会編

(日本の食生活全集, 3)

農山漁村文化協会, 1984.9

Other Title

岩手の食事

Title Transcription

キキガキ イワテ ノ ショクジ

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 452 libraries

Note

編集委員会代表: 古沢典夫

Contents of Works

  • 県北の食 : ひえ、あわ、そば、大豆を多彩に生かす / 古沢典夫 [執筆]
  • 県央の食 : 米麦の多面利用が食全体を豊かに / 及川桂子 [執筆]
  • 県南の食 : もちの食べ方の多彩さは全国一 / 中村エチ [執筆]
  • 三陸沿岸の食 : 浜の四季と魚介、海草、味の競演 / 大森輝 [執筆]
  • 奥羽山系の食 : 山菜、きのこ、すし漬の宝庫 / 雨宮長昭 [執筆]
  • 人の一生と食べもの / 古沢典夫, 大森輝 [執筆]
  • 岩手の食とその背景 / 古沢典夫 [執筆]

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN01282730
  • ISBN
    • 4540840223
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    346, 11p, 図版 [16] p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top