Bibliographic Information

大豆の科学

山内文男, 大久保一良編

(シリーズ《食品の科学》)

朝倉書店, 1992.6

Title Transcription

ダイズ ノ カガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 289 libraries

Note

文献: 各章末

執筆: 山内文男, 大久保一良, 鎌田慶朗, 山岸辰則, 星祐二

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 大豆食品の歴史
  • 2 大豆の生物学
  • 3 大豆の化学
  • 4 大豆の栄養・機能学
  • 5 大豆の食品学
  • 6 大豆の発酵食品
  • 7 大豆の加工学
  • 8 大豆の価値と将来

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN07773203
  • ISBN
    • 9784254430332
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 199p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top