大豆の科学
Author(s)
Bibliographic Information
大豆の科学
(シリーズ《食品の科学》)
朝倉書店, 1992.6
- Title Transcription
-
ダイズ ノ カガク
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
大豆の科学
1992.6.
-
大豆の科学
Available at / 289 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
498.5||Asa||595064479
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
616.7:Y465011057766
-
Hokkaido University, Library, Graduate School of Science, Faculty of Science and School of Science図書
DC22:664/SER2080144005
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末
執筆: 山内文男, 大久保一良, 鎌田慶朗, 山岸辰則, 星祐二
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 大豆食品の歴史
- 2 大豆の生物学
- 3 大豆の化学
- 4 大豆の栄養・機能学
- 5 大豆の食品学
- 6 大豆の発酵食品
- 7 大豆の加工学
- 8 大豆の価値と将来
by "BOOK database"