食生活と栄養の百科事典
Author(s)
Bibliographic Information
食生活と栄養の百科事典
丸善, 2005.12
- Title Transcription
-
ショクセイカツ ト エイヨウ ノ ヒャッカ ジテン
Available at / 409 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.5||N37110002052
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
編集幹事: 成瀬宇平
編集委員: 井上浩一 [ほか]
付録: 付録1「日本人の食事摂取基準(2005年版)」について [ほか]: p1013-1072
和文索引: p1073-1085
英文索引: p1086-1100
参考文献あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 社会・環境と健康
- 2 人体の構造と機能および疾病の成立ち
- 3 食べ物と健康
- 4 基礎栄養学
- 5 応用栄養学
- 6 栄養教育論
- 7 臨床栄養学
- 8 公衆栄養学
- 9 給食経営管理論
by "BOOK database"