食の安全事典
Author(s)
Bibliographic Information
食の安全事典
旬報社, 2009.10
- Other Title
-
Encyclopedia of food safety
- Title Transcription
-
ショク ノ アンゼン ジテン
Available at / 332 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||Sh96110025092
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
498.54:Y245010510955
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考資料あり
Description and Table of Contents
Description
私たちの「食」は本当に安全なのでしょうか?今どんなことが起こっているのでしょうか?どんなことに気をつければ「食の安全」を確保できるのでしょうか?そんな疑問にお答えします。わが国初、「食の安全」に関する総合事典。
Table of Contents
- 第1部 「食の安全」基礎知識(食の安全とは;食品由来の疾患;食品に残留する化学物質;輸入食品;あたらしい食材と安全性;化学汚染物質;食の安全と情報;食の安全行政)
- 第2部 「食の安全」用語解説
by "BOOK database"