パンの科学 : しあわせな香りと食感の秘密

Bibliographic Information

パンの科学 : しあわせな香りと食感の秘密

吉野精一著

(ブルーバックス, B-2058)

講談社, 2018.5

Title Transcription

パン ノ カガク : シアワセナ カオリ ト ショッカン ノ ヒミツ

Available at  / 335 libraries

Note

参考文献: p259-262

Description and Table of Contents

Description

小麦粉、イースト、水、塩だけで美味しいパンができるのはなぜか?

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB26080924
  • ISBN
    • 9784065116616
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    268p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top