Bibliographic Information

食成分素材・調味料

橋本慶子, 島田淳子編

(調理科学講座, 6)

朝倉書店, 1993.8

Title Transcription

ショクセイブン ソザイ チョウミリョウ

Available at  / 168 libraries

Note

文献: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 油脂
  • 2 でんぷん
  • 3 寒天、ゼラチン、カラギーナン、ペクチンなど
  • 4 新食品素材
  • 5 調味料
  • 6 香辛料
  • 7 嗜好飲料

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Details

  • NCID
    BN09603102
  • ISBN
    • 4254615760
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 196p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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