聞き書静岡の食事
Author(s)
Bibliographic Information
聞き書静岡の食事
(日本の食生活全集, 22)
農山漁村文化協会, 1986.10
- Other Title
-
静岡の食事
- Title Transcription
-
キキガキ シズオカ ノ ショクジ
Access to Electronic Resource 2 items
-
-
日本の食生活全集 (22)
1986
Limited -
日本の食生活全集 (22)
-
-
聞き書静岡の食事
1986.10.
-
聞き書静岡の食事
Available at / 446 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
383.8||Nih||2290070927
-
Kinjo Gakuin University Library
22383/N71/3(22)イ0204922,
22383/N71/3(22)0206256, 22383/N71/3(22)ア0241836 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8//N77// 22S0131311*
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
596.08||N77||2220016852
-
University of Tsukuba Library, Library on Library and Information Science
383.8-二-2240862002490
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:N97:225009716233
-
Agriculture, Forestry and Fisheries Research Information Technology Center (AFFRIT)
383.8||Nis||22310000615802
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
編集委員会代表: 大石貞男
Contents of Works
- 富士山麓の食 : 米を大切にするための"めしかばい"の工夫 / 中田鈴子 [執筆]
- 伊豆海岸〈雲見〉の食 : 1年中、麦飯と豊かな魚貝で暮らす / 蒔田和子 [執筆]
- 中山間〈岡部〉の食 : 駿河の茶どころを支える焼畑の里芋、そば / 大石貞男 [執筆]
- 中遠水田地帯の食 : 水っ田を改良しながら米、麦をつくる / 大石貞男 [執筆]
- 県北山間〈水窪〉の食 : 山仕事に、山茶の葉を焦がして煮出す / 中村羊一郎 [執筆]
- 浜名湖の食 : かわに生きる人々の暮らし / 中村羊一郎 [執筆]
- 人の一生と食べもの / 中田鈴子 [執筆]
- 静岡の食とその背景 / 大石貞男 [執筆]
Description and Table of Contents
Description
Table of Contents
- 富士山麓の食—米を大切にするための“めしかばい”の工夫
- 伊豆海岸〈雲見〉の食—1年中、麦飯と豊かな魚貝で暮らす
- 中山間〈岡部〉の食—駿河の茶どころを支える焼畑の里芋、そば
- 中遠水田地帯の食—水っ田を改良しながら米、麦をつくる
- 県北山間〈水窪〉の食—山仕事に、山茶の葉を焦がして煮出す
- 浜名湖の食—かわに生きる人々の暮らし
- 人の一生と食べもの
- 静岡の食とその背景
- 静岡の食 資料
by "BOOK database"