Bibliographic Information

聞き書岡山の食事

「日本の食生活全集岡山」編集委員会編

(日本の食生活全集, 33)

農山漁村文化協会, 1985.12

Other Title

岡山の食事

Title Transcription

キキガキ オカヤマ ノ ショクジ

Access to Electronic Resource 2 items

Available at  / 453 libraries

Note

編集委員会代表: 鶴藤鹿忠

Contents of Works

  • 瀬戸内沿岸・島しょの食 : 魚貝、海草、すしが彩る四季の食 / 今田節子 [執筆]
  • 南部平野・丘陵地帯の食 : 田、畑、海の素材が織りなす食 / 鶴藤鹿忠 [執筆]
  • 吉備高原の食 : 「吉備」のだんご食ここに極まる / 杉山文子 [執筆]
  • 中国山地の食 : 食が担う季節の折り目の行事と祭り / 太郎良裕子, 杉山文子 [執筆]
  • 人の一生と食べもの / 鶴藤鹿忠, 今田節子, 太郎良裕子 [執筆]
  • 岡山の食とその背景 / 鶴藤鹿忠 [執筆]

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BN00831028
  • ISBN
    • 4540850466
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    354, 9p, 図版 [16] p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top