食のゆくえ : 総目次・文献目録・総索引
Author(s)
Bibliographic Information
食のゆくえ : 総目次・文献目録・総索引
(講座食の文化, 第7巻)
味の素食の文化センター , 農山漁村文化協会 (発売), 1999.12
- Other Title
-
食のゆくえ : 総目次文献目録総索引
- Title Transcription
-
ショク ノ ユクエ : ソウモクジ ブンケン モクロク ソウサクイン
Available at / 497 libraries
-
Graduate School of Asian and African Area Studies, Kyoto Universityアフリカ専攻
383.8||Ish||700087239
-
Kinjo Gakuin University Library
498.5/Ta82/2ア0322820,
498.5/Ta82/20325958, 498.5/Ta82/2イ0329999, 498.5/Ta82/2ウ0398713 -
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8||KO98||71035827
-
Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
383.8||Sho||||図書館190000010670
-
University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:I73:75019912608
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 石毛直道
第1部: 書き下ろし論攷および座談会を収録
第2部: 総目次・文献目録・総索引: 巻末p[1]-181
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1部 食のゆくえ(食・20世紀から21世紀を考える;社会の変化と食;技術・システムの進展と食;座談会 食—過去から未来へ;食と技術と人類史と)
- 第2部 「講座 食の文化」へのガイド
by "BOOK database"