中国
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中国
(世界の食文化 / 石毛直道監修, 2)
農山漁村文化協会, 2004.1
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チュウゴク
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Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
383.8||Se22||2101061274
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Japan International Research Center for Agricultural Sciences Library
383.8||Sek||||図書館190000120025
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University Library for Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo図
383.8:N97:25010250495
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Note
参考文献: p277-280
Description and Table of Contents
Description
最近、中国では川菜、潮菜、新派粤菜が大人気!?中国四千年の歴史…なんて悠長にいっていられない。鳥、獣、魚、蛇、虫、何でも食べる大陸のめまぐるしい食の変化を活写する。
Table of Contents
- 序章
- 第1章 変遷する食文化
- 第2章 河鮮・海鮮
- 第3章 天梯から野味まで
- 第4章 粉・麺・素食
- 第5章 雑録
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